Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول رسانه‌ دانشجویی الفبا از مختومه شدن پرونده شکایت برخی مسئولان و کارکنان دانشگاه بوعلی سینا از این رسانه دانشجویی خبر داد.

مسئول رسانه‌ دانشجویی الفبا در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، از مختومه شدن پرونده شکایت برخی مسئولین و کارکنان دانشگاه بوعلی سینا از این رسانه دانشجویی خبر داد.

این فعال دانشجویی با اشاره به اینکه در اواسط سال جاری جمعی از مسئولان و کارکنان دانشکده اقتصاد دانشگاه بوعلی سینا اقدام به شکایت از الفبا کردند، خاطرنشان کرد: در متن شکایت که برای کمیته انضباطی ارسال شده بود به کانال تلگرام الفبا، ۵ اتهام از جمله تشویش اذهان عمومی و انتشار اخبار کذب و توهین آمیز زده شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: البته قبل از اینکه شکایت رسمی شود، ساعت هفت و نیم صبح همان روز هم توسط یکی از مسئولان دانشکده اقتصاد و رابط کمیته انضباطی یکی از ادمین‌های الفبا بصورت تلفنی تهدید به شکایت شده بود.

مسئول رسانه‌ دانشجویی الفبا با تاکید بر اینکه هر فرد و نهادی که احساس کند در رسانه‌ای حق او تضییع شده، حق شکایت دارد، گفت: این حق زمانی قابل طرح است ما برای اتهاماتی که می‌زنیم، سند و مدرک کافی داشته باشیم، اما در شکایتی شد ما دیدیم متاسفانه بدون سندی سنگین‌ترین اتهامات را به الفبا زدند.

وی با اشاره به اتهام تشویش اذهان عمومی که در متن شکایت و ابلاغیه ذکر شده بود، گفت: این اتهام یک عنوان مجرمانه است که برای عملیات تبهکارانه و خرابکارانه استفاده می‌شود؛ اما متاسفانه تبدیل به یک عنوانی شد که برای یک دانشجو زده می‌شود و کمیته انضباطی نیز دقیقا همان عنوان را در متن ابلاغیه ذکر کرد.

این فعال رسانه‌ای در پاسخ به سئوال خبرنگار خبرگزاری دانشجو، درباره علت مختومه شدن پرونده شکایت از الفبا گفت: این مختومه شدن تا جایی که ما اطلاع داریم به دلیل دو علت عمده است که به حمایت مسئولین آزاداندیش و رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی برمی‌گردد.

این فعال دانشجویی افزود: از همان ابتدا رئیس دانشکده اقتصاد به طور صریح بر آزادی بیان و عدم شکایت از فعالان دانشجویی تاکید کرد و پیگیری‌های متعددی برای رفع مشکل انجام داد و از سویی دیگر معاون جدید دانشجویی نیز به دلیل ارتباط و آشنایی با فضای رسانه، دغدغه این مسئله را داشت.

مسئول رسانه‌ دانشجویی الفبا علت دوم مختومه شدن پرونده را حمایت مجموعه‌های دانشجویی، رسانه‌ها و شبکه‎‌های اجتماعی عنوان داشت و تاکید کرد: چندین مجموعه دانشجویی از جمله نشریات و کانون‌های فرهنگی با صدور اطلاعیه‌های این اقدام را محکوم کردند و از سویی دیگر انعکاس خبر این شکایت در فضای رسانه‌ای، کانال‌های تلگرامی و خبرگزاری‌ها از جمله خبرگزاری دانشجو و حساسیت دانشجویان عامل دیگر مختومه شدن پرونده هستند.

وی با بیان اینکه در این ماجرا کمتر از ۱۰ درصد از ظرفیت رسانه‌ای الفبا استفاده شد، تاکید کرد: با توجه به اینکه حیثیت و اعتبار دانشگاه بوعلی سینا در این ماجرا می‌توانست تحت شعاع قرار بگیرد؛ اما با اینکه قدرت آن را داشتیم از آن صرف نظر کردیم و مسئولین دانشگاه نیز پرونده را مختومه اعلام کردند.

مسئول رسانه دانشجویی الفبا تاکید کرد: مهمترین اختلاف ما با مسئولان دانشگاه این است آنان دانشجویان خنثی از لحاظ فرهنگی، اجتماعی و سیاسی می‌خواهند که اگر مطالبه‌گری هم دارد آن کنترل شده باشد؛اما ما بی‌تفاوتی دانشجو نسبت به آنچه در دانشگاه و جامعه می‌گذرد را مصیبتی بزرگ می‌دانیم.

لازم به ذکر است، الفبا بزرگترین رسانه دانشجویی استان همدان است که در تلگرام، اینستاگرام و وبلاگ بیان در حوزه دانشگاه بوعلی سینا در حال فعالیت است و بدون وابستگی به هیچ مجموعه فرهنگی و سیاسی کار خود را شروع کرده است.

از جمله فعالیت‌های شاخص این رسانه را برگزاری جشنواره عکاسی دانشگاه زیبای من، طراحی تندیس پاسخگویی، ایجاد سامانه شفافیت وعده‌های مسئولین دانشگاه، پوشش زنده مراسم سیاسی دانشگاه و ایجاد پل ارتباطی بین مسئولان و دانشجویان در شبکه‌های اجتماعی اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۷۰۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانال‌های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند

هیأت نظارت بر مطبوعات از گردانندگان کانال‌های خبری در پیام‌رسان‌ها که تاکنون اقدام به اخذ مجوز فعالیت نکرده‌اند، خواست در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به ثبت درخواست در سامانه جامع رسانه‌های کشور اقدام کنند.

دبیرخانه هیات نظارت بر مطبوعات اعلام کرد:

در راستای اجرای قوانین و مقررات رسانه‌ای کشور از همه گردانندگان کانال‌های خبری در پیام‌رسان‌ها دعوت می‌شود به منظور انجام فرایند قانونی اخذ مجوز و بهره‌مندی از حمایت‌های قانونی، حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه نسبت به ثبت درخواست مجوز فعالیت خود از طریق سامانه جامع رسانه‌ها اقدام کنند.

فعالیت همه رسانه‌ها به موجب قانون مطبوعات، مستلزم دریافت مجوز است و براساس بند پ ماده ۳ آیین‌نامه اجرایی قانون مطبوعات کشور، پیام‌رسان‌ها و کانال‌های خبری نیز مشمول این الزام قانونی هستند.

هیات نظارت بر مطبوعات در این خبر اعلام کرده است که متقاضیان برای کسب اطلاعات و راهنمایی بیشتر درباره ثبت درخواست، باید به صفحه راهنمای ثبت درخواست مجوز سامانه خبری مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • امام جمعه همدان: مطالبه‌گر‌ مشکلات مردم خواهم بود
  • جنبش دانشجویی آمریکا، بن بست «بایدن» و انحصار شکنی «نسل z»
  • باید حرکت‌های دانشجویی در حمایت از غزه در جوامع بین‌المللی تبیین شود
  • پست برکناری خطیر در کانال استقلال، منتشر و پاک شد!
  • همسر ابراهیم رئیسی و انسیه خرعلی از یکجا پُست جدید گرفتند
  • فهرست انتخاباتی شورای وحدت فقط از کانال‌ رسمی منتشر می‌شود
  • شکایت کارکنان گوگل از اخراج غیرقانونی به‌دلیل اعتراض به همکاری با رژیم صهیونیستی
  • کانال‌های خبری، مجوز بگیرند
  • کانال‌های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند
  • کانال های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند