Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@13:47:37 GMT

۸۰۰ کانال غیراخلاقی و ضد دینی در همدان فیلتر شد

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۹۲۱۵۵

۸۰۰ کانال غیراخلاقی و ضد دینی در همدان فیلتر شد

رزن- فرمانده انتظامی استان همدان از شناسایی و فیلتر ۸۰۰ کانال و شبکه مجازی در استان همدان که با هدف تضعیف باورهای دینی مردم تشکیل شده بود، خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار بخشعلی کامرانی صالح عصر چهارشنبه در مراسم تودیع و معارفه فرمانده انتظامی شهرستان رزن وضعیت امنیت شهرستان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: با مشارکت مردم بیش از ۷۰ درصد جرائم قابل کنترل است که خوشبختانه در شهرستان رزن کمترین جرائم به وقوع می پیوندد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: متدین بودن مردم شهرستان رزن در کنار تلاش ها موجب شده تا با توجه به اینکه ۶.۲ درصد جمعیت استان همدان در شهرستان رزن ساکن هستند میزان جرائم انجام شده پایین باشد.

فرمانده انتظامی استان همدان با بیان اینکه اگر به مردم آموزش داده شود و از ظرفیت مردم استفاده شود امنیت بیشتری درجامعه حاکم خواهد شد، گفت: اعمال قانون و جریمه رانندگی همه در راستای کاهش بروز تصادفات است.

سردار کامرانی صالح بروز تصادفات را باعث ایجاد مشکلات اقتصادی و روحی روانی جبران ناپذیری برای خانواده ها عنوان کرد و گفت: باید با مشارکت مردم تصادفات را تاحد زیادی کاهش داد.

وی اظهار داشت: هر کشوری باید ۴ مولفه مهم قدرت را داشته باشد تا کسی نتواند به آن تعرض کند.

سردار بخشعلی کامرانی صالح افزود: یکی از آن مولفه ها قدرت بازدارندگی است که در این حوزه با ایثارگری ها و مجاهدت توانستیم به مرحله ای دست یابیم که دشمن قدرت جسارت و تعرض به کشور ما را نداشته باشد.  

وی دومین مولفه را مولفه علمی برشمرد و اضافه کرد: ایران از معدود کشورهایی است که در تولیدات علمی و حوزه های دانش بنیان در رده های دوم و سوم و در برخی موارد در رده های نخست دنیا قرار گرفته است.  

فرمانده انتظامی استان همدان با اشاره به اینکه مولفه دیگر، حوزه اقتصاد است، عنوان کرد: مقام معظم رهبری نسخه آن را در قالب اقتصاد مقاومتی به مسئولین و مدیران کشور ارائه کردند.

وی یادآور شد: اگر می خواهیم در این حوزه نیز همچون مولفه های بازدارندگی و علمی موفق شویم باید طبق فرمایش رهبری و در قالب نسخه ایشان گام های موثری برداریم ودر راستای اجرای سیاست های اقتصادمقاومتی قدم برداریم.

وی با بیان اینکه یکی از مولفه های مهم دیگر حوزه فرهنگی است که شاید حوزه فرهنگی از مولفه های سخت تر و پیچیده تر باشد، اظهارداشت: دشمنان در این دو حوزه سرمایه‌گذاری های بسیاری انجام داده اند و امروز نیز دشمن نوک پیکان خود را به سمت حوزه فرهنگ نشانه گرفته تا بلکه مردم را از نظام و اعتقادات و باورهای دینی خود سرد کند.

سردار کامرانی صالح عنوان کرد: باید در حوزه های فرهنگی از شبکه های اجتماعی و آی تی که اجتناب ناپذیر است استفاده کنیم و نحوه صحیح استفاده از آن ها را آموزش دهیم.

وی ادامه داد: خانواده ها به علت اینکه آموزش ندیده اند تمام اطلاعات فردی و شخصی خود را در گوشی نگهداری می کنند که می تواند مشکل ساز شود اما آگاه سازی و آموزش همگانی در این زمینه بسیاری از مشکلات در حوزه آی تی را کم می کند.

سردار بخشعلی کامرانی صالح اظهار داشت: دشمنان در حوزه فرهنگی فعالیت های زیادی دارند به طوری که در استان همدان در این مدت کوتاه بیش از ۸۰۰ کانال و شبکه اجتماعی که روی باورهای دینی و انحرافات اخلاقی فعالیت می کردند شناسایی و با آنها برخورد و فیلتر شد.  

وی گفت: یکی از معضلاتی که از چند سال قبل در شهرستان رزن رواج داشت ایجاد بدعت در عزاداری ها بوده که با فرهنگسازی و تلاش های صورت گرفته امسال این قضیه کاهش چشمگیری داشته است.

وی اضافه کرد: این کاهش بدعت ها جای قدردانی دارد چرا که دشمنان می خواهند چهره شیعیان را در دنیا خشن نشان دهند.  

کامرانی صالح با بیان اینکه امروز در حوزه امنیت ظرفیت های متعددی وجود دارد، گفت:با توجه به پیچیدگی هایی که در حوزه استفاده از آی تی صورت می گیرد نباید به دنبال ساخت و ساز ها و مسائل فیزیکی باشیم.  

گفتنی است درپایان این مراسم از زحمات سرهنگ داود علی بخشی تجلیل و سرهنگ محمد باقر سلگی به سمت  فرمانده  انتظامی شهرستان رزن منصوب شد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۹۲۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها حلقه میانی بین حاکمیت و مردم هستند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با بیان اینکه شوراها حلقه میانی اصلی حاکمیت و مردم است، گفت: همه انتقادات وارده به اداره شوراها در همین مفهوم نهفته است که مجریان یا مسئولان سایر سازمان‌ها یا خود شوراها بر این مفهوم پایبند نیستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدرضا جان‌نثاری امروز_ پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در همایش رؤسای شوراهای اسلامی شهرستان‌های استان اصفهان ضمن تبریک روز شوراها اظهار کرد: اگر به نظام جمهوری به دید تشکیلاتی نگاه کنیم، در مقایسه با همه نظام‌های جهان می‌بینیم که سایر کشورها بر اساس پادشاهی یا رأی مستقیم مردم یا مجلس و یا به‌صورت دیکتاتوری اداره می‌شود، اما حکمرانی در جمهوری اسلامی متفاوت است و مقامات با رأی مستقیم مردم انتخاب می‌شوند.

وی افزود: گفتمان جدیدی را تحت عنوان «مردم سالاری دینی» در دنیا اختراع کردیم و همین کلمه دینی چیزی است که دشمن از آن می‌ترسد؛ در دکترین جمهوری اسلامی عبارت مردم سالاری دینی یعنی همه امور در کشور از صفر تا صد در اختیار مردم است و مردم با معیارهای دینی خود ساختار سازی می‌کنند، بنابراین در چنین ساختاری دولت، مجلس، شوراها قاعده دارند با این حال اگر مردم سالاری به صورت دینی شکل گرفت کارآمدی بالایی خواهد داشت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با بیان اینکه شوراها حلقه میانی اصلی حاکمیت و مردم است، گفت: همه انتقادات وارده به اداره شوراها در همین مفهوم نهفته است که مجریان یا مسئولان سایر سازمان‌ها یا خود شوراها بر این مفهوم پایبند نیستند؛ شوراها در ریزترین واحد کشور تا بزرگترین سطح تشکیلات حاکمیت به صورت مویرگی و قاعده‌مند وجود دارند تا جایی که در اقشار و صنوف هم شورا وجود دارد.

وی تاکید کرد: وظیفه شوراها این است که بدون تعارف آنچه در بطن جامعه می‌گذرد را به حکمرانان ارائه کرده و مطالبه گری کنند و در ادامه آنچه را که توسط حاکمیت انجام می‌شود را به مردم منتقل کنند، کارآمدی نظام را نشان دهند و سبد اقدامات نظام را سنگین کنند، اما در زمینه نشان دادن کارآمدی نظام ضعف‌هایی وجود دارد.

وی تاکید کرد: حلقه میانی باید مطالبات مردم را پیگیری کند، اما همین حلقه امور انجام شده را در سبد انقلاب به مردم منعکس نمی‌کند و جفا به جمهوری اسلامی می‌شود.

جان‌نثاری با اشاره به خدمات جمهوری اسلامی در حوزه راهسازی، بهداشت و درمان و عمرانی گفت: همه ما در یک کشتی نشسته‌ایم، مراقب باشیم آن را با دست خود سوراخ نکنیم؛ ما باید از خدمات نظام در بین مردم دفاع کنیم، چرا که جریان‌های ضد انقلاب از این حفره‌ها علیه نظام استفاده می‌کنند؛ حفره‌هایی که رهبر معظم انقلاب در سخنرانی‌های دو سال اخیر خود همواره بر آن تاکید داشته‌اند.

کد خبر 749978

دیگر خبرها

  • شش مولفه اقتصاد مقاومتی متعلق به مردم است 
  • انتخابات مهم‌ترین نماد مردم‌سالاری دینی است
  • شوراها حلقه میانی بین حاکمیت و مردم هستند
  • شهرک صنفی بازیافت ضایعات در همدان ایجاد می‌شود
  • علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند
  • خانه ملت محلی برای حزب‌بازی نیست
  • حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر
  • مشارکت در انتخابات بهترین راه تحول در کشور است
  • لوازم یدکی رنو
  • وزیر کشور: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است